Käsikirjoitukset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lähettääksesi käsikirjoituksen.

Käsikirjoituksen lähettämisen tarkistuslista

Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Jos näitä ohjeita ei noudateta, käsikirjoitus palautetaan kirjoittajalle.
  • Tätä käsikirjoitusta ei ole aiemmin julkaistu, eikä sitä ole lähetetty toiseen julkaisuun (tai asiasta on annettu selvitys Kommentteja toimittajalle -kohdassa).
  • Käsikirjoitustiedosto on OpenOffice-, Microsoft Word- tai RTF-asiakirjan tiedostomuodossa.
  • Sokkoarvioinnin varmistaminen: Lähetetyistä tiedostoista on poistettu kaikki kirjoittajatiedot.

    Microsoft Office -asiakirjoissa kirjoittajan tiedot on poistettava myös tiedoston ominaisuuksista
    (Microsoft-sovelluksen päävalikon Tiedosto-kohdasta aloittaen: Tiedosto > Tallenna nimellä > Työkalut (tai Valinnat Macissa) > Turvallisuus > Poista henkilökohtaiset tiedot tiedoston ominaisuuksista tallennuksen yhteydessä > Tallenna)
  • Kuviot ja taulukot toimitetaan erillisenä tiedostona (mieluiten Office Excel-muodossa). Otsikot sijoitetaan kuvion alapuolelle ja taulukon yläpuolelle. Kuviot ja taulukot numeroidaan juoksevasti. Tekstin yhteydessä osoitetaan kunkin kuvion ja taulukon paikka.
  • Teksti noudattaa kirjoittajan ohjeissa määriteltyjä stilistisiä ja bibliografisia vaatimuksia. Lähteiden URL-osoitteet on annettu, mikäli ne ovat saatavilla.

Tietosuojaseloste

Tämän julkaisun sivustolle syötettyjä nimiä ja sähköpostiosoitteita käytetään yksinomaan tämän julkaisun tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen tai muille osapuolille.

Lue Journal.fi-palvelua koskeva tietosuojaseloste.
Julkaisu toimii palvelun yhteisrekisterinpitäjänä yhdessä Tieteellisten seuran valtuuskunnan kanssa tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.